Keto-eplekake
Keto-eplekake er saftig, enkel å lage, og utrolig deilig. Perfekt for alle fester og sammenkomster du har planlagt. Den blir spesielt god med de Norske eplene som er i butikken nå, eller du kan bruke syrlige Granny Smith-epler.
Dette er en luftig kake, uten tilsatt raffinert sukker – den er laget med mandelmel, og kommer til å bli en hit. Den er både glutenfri, kornfri, lavkarbo og ketovennlig.
Det er fullt mulig å innlemme en eplekake uten sukker og gluten fra tid til annen i kostholdet ditt. Bare ta et stykke en gang i blant. Resten kan du jo fryse ned i porsjoner?
Denne oppskriften krever 2-2 epler og gir 9 store porsjoner eller 18 små. Så i bunn og grunn betyr dette at hvert stykke kommer til å inneholde 4,3g karbohydrater.
Denne kaken holder seg god i kjøleskap opptil 1 uke, kan fryses ned og varmes opp i micro eller i ovnen.
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på. Jeg selger disse.
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.